Chocolite simptome ale bolilor de inimă și cum să se ocupe cu ei?

Frecvente simptome ale bolilor de inimă și cum să se ocupe cu ei?

Chocolite Probleme cu inima, de obicei, de multe ori ascunse, pot să apară brusc și, aparent, fără niciun avertisment. Vă vom sfătui să, cum Chocolite să recunoască sunete, care va ajuta pentru a determina bolnav de inima.

Chocolite  cardiovasculare sunt principala cauza de deces.

Chocolite Pacienții, din păcate, de multe ori unele simptome subestimată http://conditie-fizica.ro/chocolite-pret-farmacii-prospect-pareri-forum-plafar-catena-romania-functioneaza/ și de a amâna vizita la medic până când neskolí un atac de cord. Observa simptome, care pot fi periculoase pentru inima, prin urmare, este extrem de important.

Deosebit de atenți ar trebui să fie oameni, care este amenințată de un risc crescut de boli cardiovasculare sistem, adică persoanele obeze, cukrovkáři, oameni cu un nivel ridicat Chocolite de colesterol sau de înaltă presiune de sânge, fumătorii.

Care sunt cele mai frecvente probleme cu inima? “Printre multe ori boli de inima nevoie de ateroscleroza, care apare pentru a consolida vaselor de sânge în peretele arterei păstrează grăsime, calciu și colesterol, care dăunează, încalcă permeabilitatea lor. Un alt obișnuite de boli, cum Chocolite ar fi infarct miocardic, atunci când Chocolite se produce un blocaj al uneia sau mai multor artere coronare, iar când se confruntă de stop cardiac, moartea. Pacienții în legătură cu inima, îngrijorat, de asemenea, angină pectorală, boli Chocolite inflamatorii ale inimii, tulburări de ritm cardiac sau probleme cu supapa”, spune practic de medicul Anatol Soukupová cu Grijă în casă, Praga 7.

Potrivit dr. Soukupové pot fi împotriva infarctului miocardic, a aterosclerozei și angině lovituri lupta un stil de viață sănătos. “Dacă un om nu se fumeaza, se mișcă în mod regulat și să ia alimente bogate in vitamine, fibre și acizi grași omega-3, riscul acestor boli este redusă.”

Dr. Paul Whelton, profesor de epidemiologie din Tulane University School of Public Health, este recomandat pentru a controla valorile tensiunii arteriale și a colesterolului.

Mai multe dintre Chocolite următoarele simptome de probleme posibile.

Acest clasic simptom de atac de cord, nu de fiecare dată se manifeste așa cum știm din seriale, din spital de mediu. Astfel că pacientul prinde inima și skácí pe pământ. Doctor Whelton descrie durere în piept, cât de intens presiune, ca și cum ai avea pe piept, picioare de elefant. Whelton, în acest Chocolitecaz, vă sfătuiesc nimic nu așteptați și de a apela ambulanța.

Un alt simptom care poate indica o boală ascunsă, boli cardiovasculare, te simti ca natáhli muschii de la piept. Kardioložka Ashley Simmonsová de la University of Kansas Hospital este recomandat să raportați această problemă cu medicul dumneavoastră. Potrivit ei, această problemă nu apare durerea acuta, durerea poate fi pur și simplu subțire și poate spirală în mâinile tale, mâinile, Chocolite gâtului sau maxilarului.

“Dureri în piept, care apare în timpul sau după antrenament, sau atunci când vă aflați într-o stare de stres, este deosebit de remarcat, deoarece acest lucru poate indica o problemă cu fluxul de Chocolite sânge,” ea a menționat kardioložka.

Cu toate acestea, dureri în piept poate fi cauzată și de zažívacími greu, plicními dificultăți sau probleme cu coloana vertebrala. Durerea, care indică probleme cu inima, de obicei, este localizat în spatele sternului, un pic la stânga. Dificultăți de respirație

Dacă dintr-o dată, chiar și activitatea fizică ușoară ia respiratia, mai ales dacă nu au dificultăți de a alerga pe scări, fără zadýchání, aceasta este o problemă. Doctor Simmonsová Chocolite cere, de obicei, pacienții lor, pentru a compara lor actuală activitatea fizică cu dreptul de acum un an sau doi.

“Dacă ați observat schimbări majore în respirație, sau că le-au însușit, acesta este un semn că ceva se întâmplă”, spune kardioložka și adaugă că problema sunt dificultăți de respirație, care vin, când lehnete. Într-adevăr, poate indica boli ale valvelor inimii. De aceea despre ele ar trebui să informeze medicul.

Respiratorii funcției renale, când zadýcháváte chiar și cu un minim de efort, de asemenea, poate indica boli pulmonare cum ar fi astmul.

Simptome similare cu gripa , Probleme cu inima pot manifesta Chocolite ca o raceala sau gripa.

Doctor Kerry Hildrethová de la University of Colorado School of Medicine, care este specializat în problemele de îmbătrânire și pentru sănătatea inimii, se spune într-un mesaj de jurnal ceea ce simti, vărsături, oboseală și rece, lipicios de sudoare, pot indica o lipsa de fluxul de sange. Aceste simptome, uneori, se confruntă în fiecare, dar în cazul în care va intra în vigoare după activitate fizică, dr Hildrethová este recomandat pentru a vizita un medic.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *