Cine este predispus la infarct? Check out sfaturi de medici

Cine este predispus la infarct? Check out sfaturi de medici

Cu toate acestea, un duet de specialiști Buckley și Tofler sfătui oamenii care fumeaza, au, au hipertensiune arteriala sau colesterol ridicat, pentru ca ei au învățat să păstreze emoțiile sub control. În același studiu, medicii Buckley și Tofler, de asemenea, ei au descoperit că un episod acut de anxietate, a crescut de 9,5 ori riscul de infarct miocardic după două ore.

Ce să fac, ce să evite, pentru a fi sănătos?

“Un risc crescut de după intense de furie sau de frică,Ce să fac, ce să evite, pentru a fi sănătos cel mai probabil, din cauza creșterea frecvenței cardiace, a tensiunii arteriale, îngustarea vaselor de sânge și creșterea srážlivostí de sânge, iar acest lucru este datorat din cauza inimii”

Doctor Tofler trebuie să învețe să fie distras, pentru a se relaxa, de a stăpâni o abilitate în sine, să învețe să recunoască lucruri care te fac furios și încercarea de a preveni úzkostným episoade.

Substanțe care provoacă dependență

Un atac de cord poate fi, de asemenea, cauzată de abuzul de alcool sau de droguri. Conform Asociatiei Americane a Inimii, poate fi mai mare cantitate de alcool pentru a crește nivelul trigliceridelor și a tensiunii arteriale, dar, de asemenea, contribuie la creșterea consumului de produse alimentare. Acești factori de risc pot duce la boli de inimă și moarte subită cardiacă.

Sunt de acord cu el și doctor Sobotková. “Deși în ultimul timp mișunau numeroase studii care susțin că un consum regulat de cantități mici de alcool asupra sistemului vascular, efectele benefice, desigur, acest lucru nu se poate spune despre consumul excesiv. Acest lucru asupra sănătății multe efecte negative, deși nu vizează în mod direct de activitate, ci, mai degrabă, de invaliditate ficat, un nivel crescut de cancer și tulburări psihice.

Mișcarea pentru menținerea sănătății cardiace este extrem de importantă, dar bruscă și foarte dificilă activitatea fizică poate-ți inima și gât. De exemplu, pentru a elimina zapada poate fi pentru unele persoane dăunătoare. http://organicproken.info/

Activitatea fizică neobișnuită

Activitatea fizică neobișnuităAerul rece și fizice grele de muncă poate fi o combinație mortală pentru cei care deja suferă de pe inima. Oamenii de stiinta au descoperit ca oamenii care au experimentat un atac de cord sau un atac de pacient, și oameni cu hipertensiune arteriala, nivel ridicat de colesterol în sânge, fumătorii și cei care desfășoară în principal stilul de viață sedentar, cele mai expuse riscului de infarktem la curățirea zăpezii.

Din fericire, oamenii de stiinta uklidňují că absolută numărul de atacuri de cord cauzate de sex discret. La o parte acest lucru se datorează faptului că sexul este, de obicei, nu durează mult și periculoasă parte de sex, atunci când va crește în mod semnificativ nivelul tensiunii arteriale și creșterea frecvenței cardiace, durează de la 10 până la 15 secunde.

Activitatea sexuală este o parte importantă a sănătății fizice și psihice, și nu ar trebui să-l evite, sau oamenii cu boli cardiace congenitale. Specialiștii de la American Heart Association pentru minimalizování de risc se recomandă activitatea fizică regulată.

Este foarte abundentă alimentare

Abundentă consumul poate fi periculos pentru persoanele care au un risc crescut de infarct miocardic. Potrivit experților de la US Department of Veterans Affairs (VA), chiar și persoanele cu risc de boli de inima, au de patru ori mai probabil ca ei au un atac de cord la două ore după masa de prânz.

În studiul lor, oamenii de stiinta dotazovali aproape 2000 de pacienți, la mesele lor, în zile înainte de infarktem. În total, 158 dintre ele snědlo “este foarte greu de alimentare” 26 de ore, pentru inima příhodou și 25 din ele am mâncat o masă gustoasă, cu două ore înainte de infarktem.

“Este evident un impact direct la apariția infarctului miocardic are consumul regulat de grasimi saturate (in special animale) grăsimi, zahăr alb, mai ales în combinație cu lipsa de exerciții fizice și, desigur, fumatul de tutun”, a adăugat medicul Irina Sobotková.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *